Programes: Ens estimem l'audiència. I creiem que és intel·ligent. I la tractem com a tal

Per això li oferim un discurs intel·ligent...de forma efectiva, intensa i divertida. Creem formats...i n'adaptem. Creuem llenguatges, estètiques, fórmules...Ens encanta entretenir i -quan cal- fer reflexionar.

[S]avis

Els avis i savis catalans arriben a la pantalla. Recollim els testimonis més extensos i intensos d’algunes de les personalitats més transcendents dels darrers 50 anys de Catalunya.
Representant diferents sectors culturals, ideològics i professionals, els protagonistes de [S]avis, mostren la seva vida i obra en una sèrie d’entrevistes profundes, optimistes i àgils.
Els millors i més reconeguts periodistes de Catalunya visiten als savis catalans més importants, en tres dels seus espais íntims o significatius.
En aquests espais d’intimitat hi mantenen una conversa còmoda, profunda i intensa sobre els grans temes que els han convertit en personalitats de referència al nostre país. Però no només això. També els pregunten sobre aspectes dels quals habitualment no parlen, ja sigui sobre la seva vida o sobre el context històric o actual. Fem, doncs, un retrat de la nostra història recent, a través de les nostres personalitats de referència i el filtre de periodistes de reconegut prestigi que, a més, tenen una especial relació prèvia amb l’entrevistat.
Programa enregistrat i muntat en Alta Definició.

Gènere: Entrevista en profunditat
Anys: 2008-2009
Durada: 26 x 52’’
Emissió: TV3 i Canal 33

Gènere: Entrevista en profunditat
Anys: 2008-2009
Durada: 26 x 52’’
Emissió: TV3 i Canal 33

  • Batabat SCCL
    +34 932 703 590
    Pau Claris 96, 3er 1a
    08010 Barcelona