Programes: Ens estimem l'audiència. I creiem que és intel·ligent. I la tractem com a tal

Per això li oferim un discurs intel·ligent...de forma efectiva, intensa i divertida. Creem formats...i n'adaptem. Creuem llenguatges, estètiques, fórmules...Ens encanta entretenir i -quan cal- fer reflexionar.
MCDS_LOGO

Menú cap de setmana

Programa de cuina innovador pensat per entretenir.  És un programa per aprendre a cuinar de forma divertida, interessant, dinàmica i atractiva amb el qual descobrirem curiositats, ingredients, processos culinaris i trucs que la majoria dels mortals desconeixem. Ensenyem receptes de tota mena acompanyats del saber fer televisiu i gastronòmic d’un cuiner de referència, Nandu Jubany i conduits per Llucià Ferrer.

 Sempre a partir del fet i l’univers culinari, pretenem divertir l’espectador, amb tocs de tensió narrativa, reptes divertits i interessants i humor.  Cada setmana posem famosos que no tenen vinculació amb la cuina a fer de cuiners, a participar en els reptes gastronòmics i a ajudar en Nandu Jubany i en Llucià Ferrer. És també un programa de cuina itinerant en que cada setmana visitem un indret diferent, que té un interès gastronòmic específic i hi portem la nostra cuina mòbil. Acabem amb un duel d’àvies que cuinen -a la seva manera- el mateix plat típic de la cuina catalana. Una batalla final resolta, sempre, amb molt d’humor i saber fer.

Gènere: docushow gastronòmic
Any: 2014
Durada: 13 x 25’

Emissió: TV3

  • Batabat SCCL
    +34 932 703 590
    Pau Claris 96, 3er 1a
    08010 Barcelona