Programes: Ens estimem l'audiència. I creiem que és intel·ligent. I la tractem com a tal

Per això li oferim un discurs intel·ligent...de forma efectiva, intensa i divertida. Creem formats...i n'adaptem. Creuem llenguatges, estètiques, fórmules...Ens encanta entretenir i -quan cal- fer reflexionar.
FOTO 1

L’aprenent

En un país en profunda crisi ocupacional, en Llucià Ferrer s’encara al repte de trobar una feina amb la qual guanyar-se el pa. Durant 3 dies ho donarà tot per aconseguir l’aprovació dels seus caps i companys de feina. Amb més o meys èxit, el nostre aprenent de tot fa un tast intens de les més diferents feines: des de cuiner a pescador, treballador en alçada o  fuster, educador social o tècnic de residus. Feines dures, complicades, extenuants… i -de tant en tant- gratificants.

En cada capítol haurà de superar un repte professional concret, sovint complicat, que li suposarà l’aprovació o suspens en la nova dedicació. En Llucià viurà grans moments d’humor, de tensió, d’implicació, de patiment, de sorpresa i de descoberta. Les seves relacions amb els companys, les seves reflexions a càmera i les situacions còmiques que anirà protagonitzant converteixen aquest programa en infotainment pur.

Branded content de qualitat i èxit d’audiència amb la col·laboració d’Adecco, el Servei d’Ocupació de Catalunya i la Generalitat de Catalunya,

Gènere: docushow
Anys: 2011-2012

Durada: 26 x 25’

Emissió: TV3

  • Batabat SCCL
    +34 932 703 590
    Pau Claris 96, 3er 1a
    08010 Barcelona