Programes: Ens estimem l'audiència. I creiem que és intel·ligent. I la tractem com a tal

Per això li oferim un discurs intel·ligent...de forma efectiva, intensa i divertida. Creem formats...i n'adaptem. Creuem llenguatges, estètiques, fórmules...Ens encanta entretenir i -quan cal- fer reflexionar.
ARQUEOLOGO LOGO

Arqueólogo por un día

Un personatge famós. Una excavació arqueològica de referència. Un equip d’arqueòlegs de primer nivell. Una època històrica per descobrir. I una jornada de treball intens. Aquests elements són la clau d’un programa d’història i entreteniment que va revolucionar la graella del canal Historia a l’Estat espanyol i Portugal.

En cada capítol portem una persona famosa diferent a un jaciment que desconeix completament. Però no l’hi portem de visita. No. La portem a treballar, a integrar-se com un més en l’equip d’arqueòlegs.

Visitem i treballem en sis excavacions de referencia, en les quals el nostre convidat excavarà durant una jornada amb l’objectu d’aprendre l’ofici, descobrir els secrets del jaciment i fer-hi troballes inesperades i espectaculars. Viuran la història en primera persona, en unes jornades intenses, plenes de feina i esforç. Calor i condicions extremes, però també diversió, coneixement i bon rotllo. L’Eloi Vila, el presentador del programa, ens acompanya i guia en una experiència televisiva inoblidable.

Gènere: reality arqueològic
Any: 2013

Durada: 6 x 50’

Emissió: Historia (Espanya i Portugal)

  • Batabat SCCL
    +34 932 703 590
    Pau Claris 96, 3er 1a
    08010 Barcelona