Ficción: Acercandonos a la realidad desde la imaginación

La historia es el mayor espectáculo que conocemos. Con rigor y entretenimiento, trasladamos a la audiencia esta pasión de forma comprensible y abierta a todos los públicos y medios. Cine, televisión, series y miniseries sobre nuestro pasado, con tratamiento de futuro, con los mejores profesionales (directores, guionistas, actores, equipos artísticos y técnicos) y los mejores asesores.
CarmenAmayaa

L’últim ball de Carmen Amaya

La Candela Campallo (Nora Navas) és una prestigiosa bailaora flamenca que s’enfronta al repte més gran de la seva vida artística. Emular la gran Carmen Amaya en un espectacle que la pot dur de nou a la primera fila del flamenc. Ho fa en les cirscumstànices més adverses possibles. I és que fa dos anys, la Candela va patir un greu accident que gairebé estronca la seva carrera. Ara, en desesperada recuperació intentarà entrar en la pell de la mítica bailaora i -com ella va fer- ballar fins a les darreres conseqüències.

La recerca de la Candela ens porta a reviure els moments clau de la vida d’Amaya (Amara Carmona) la millor bailaora de tots els temps: des de la seva infància a les barraques del Somorrostro, a la seva exitosa carrera internacional i al seu zenit, de nou a Barcelona. Ballar, la passió d’ambdues, pot ser tant la seva salvació com el seu final…

Una pel·lícula per a televisió en què es troben el llenguatge del drama de ficció, les recreacions històries i algunes imatges d’arxiu. Tot en un context musical i de dansa.

TVmovie
Genere: drama històric
Durada: 90’
Idioma: català/castellà
Una producció de Batabat, TVC, TVE i ICEC
Direcció: Judith Colell
Cast: Nora Navas, Amara Carmona, Andrés Herrera, Quim Lecina, Marc Clotet, Colita.
Producció Executiva: Marc Roma i Tono Folguera
Guió: Alfred Pérez Fargas i Roger Danès

  • Batabat SCCL
    +34 932 703 590
    Pau Claris 96, 3er 1a
    08010 Barcelona