S’acaba el rodatge de la pel·lícula “Amics per sempre”

253

La tv movie de Batabat i LastorMedia “Amics per sempre”, ja s’ha acabat de rodar i està en fase de postproducció. “Amics per sempre” és una coproducció amb TV3, que explica una història d’amistat i superació en el marc de la Barcelona del 1992. Òscar Muñoz és l’actor protagonista, i encarna el propietari de l’últim xiringuito de la Barceloneta en lluita per sobreviure en una Barcelona olímpica en ple canvi.

Dirigit per Roman Parrado i amb altres actors com Betsy Turnez o Marta Bayarri, la pel·lícula s’emetrà a TV3 a finals de juliol, coincidint amb l’aniversari de la inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona.

Gran èxit de “La Model, 113 anys i un dia”

La Model 56

El documental de Batabat “La Model, 113 anys i un dia”, va tenir un gran èxit d’audiència en la seva estrena el passat 6 de juny, en el programa de TV3 Sense ficció. El documental va ser líder del prime time i el programa més vist del dia a Catalunya, després del TN Vespre i TN Migdia, amb una audiència de 407.000 espectadors i 13,8% de share.

“La Model, 113 anys i un dia” està dirigit per Joan Gallifa, amb guió de Antoni Tortajada i realització d’Àlan Fàbregas, i narra els darrers dies de La Model, a través de diversos presos i funcionaris. A més, també fa un recull de diversos moments històrics de l’edifici.

La clàusula Balcells s’estrena a Colòmbia

2017-01-24-PHOTO-00000035

El documental de Batabat “La clàusula Balcells” s’ha estrenat a Colòmbia en el marc del festival de literatura HAY. Els passats 26 i 28 de gener el documental es va projectar a les ciutats de Medellín i Cartagena, respectivament, amb una presentació del coguionista, Xavi Ayén. El documental explica la vida atzarosa de Carme Balcells, com va canviar la relació dels autors i editors i com va ser peça fonamental per l’anomenat “boom llatinoamericà” amb autors com Gabriel García Márquez, Mario Vargas Llosa o Isabel Allende. Pau Subirós ha dirigit el documental i n’ha estat el coguionista i Neus Ballús n’ha fet la realització. Properament també s’emetrà al canal colombià Señal Colombia, així com a TV3 i Canal 22 de Mèxic.

“La distància dels noms” seleccionat a Tübingen

lddn_cartell

El documental “La distància dels noms” ha estat seleccionat al Festival de Cine Español de Tübingen (Stuttgart, Alemania) que es fa de l’1 al 7 de desembre de 2016.

La Seminci selecciona “La distància dels noms”

seminci-web4

El festival de cinema Seminci de Valladolid ha seleccionat per a la seva secció DocEspaña el documental de Batabat i la UPF “La distància dels noms”. Aquest documental segueix un grup d’estudiants en la seva recerca dels nens que van ser acollits per una ONG internacional d’apadrinament durant la Guerra Civil del 36-39. Durant la recerca localitzen diversos d’aquells nens i també els descendents dels que van crear l’ONG d’apadrinament. El documental està dirigit per Cordèlia Alegre i Clàudia Aragon.

 

 

Ramon Llull lidera el prime time a Catalunya

052

La producció de Batabat “Jo, Ramon Llull”, feta en coproducció amb la CCMA i LA XAL, va ser líder del prime time el passat diumenge 11 de setembre. La docuficció, de 90 minuts, va aconseguir un 12,7% de share i més de 336.000 espectadors, convertint-se en el programa més vist de la franja i un dels més vistos del dia. Dirigit per Joan Gallifa i Antoni Tortajada, “Jo Ramon Llull” explica la vida de Ramon Llull en un format que mescla la ficció i el documental.

Estrena de la docuficció “Jo, Ramon Llull”

image005

Dilluns 5 de setembre la Filmoteca de Catalunya a Barcelona acollirà la presentació de la darrera producció de Batabat: “Jo, Ramon Llull”. Aquesta docuficció per a televisió sobre la figura de Ramon Llull, ha estat dirigida per Joan Gallifa i Toni Tortajada i mostra la vida de Ramon Llull i el mon medieval on va viure, en un format que mescla ficció i documental. En la ficció l’actor Jordi Bosch és l’encarregat d’interpretar Llull d’adult i Roger Casamajor interpreta Llull de jove; per altra banda en la part documental el periodista Toni Tortajada ens explica com era el món on va viure Llull i les personalitats que va conèixer. TV3 emetrà aquesta producció el proper 11 de setembre.

“Jo, Ramon Llull” és una coproducció de Batabat, Televisió de Catalunya i la Xarxa Audiovisual Local, i compta amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals.

Tràiler

 

“13 dies d’octubre” seleccionat al FICIP

Companys afusellament

La tv movie “13 dies d’octubre”, coproduïda per Batabat, Lastormedia, Televisió de Catalunya i la XAL, ha estat seleccionada a competició al Festival Internacional de Cinema Polític que se celebra a Buenos Aires del 8 al 21 de setembre.

“Un dia perfecte per volar” al 18è BAFICI

FF_UN DIA PERFECTE PER VOLAR_SL & RC _NAS

La pel·lícula de Marc Recha “Un dia perfecte per volar”, produïda per Batabat i amb participació de TV3 i TVE, serà present a la 18a edició del Festival Internacional de Cine Independiente que es fa a Buenos Aires (Argentina) del 13 al 24 d’abril. El film de Recha, protagonitzat per Roc Recha i Sergi López, es podrà veure a les seccions Panorama i Trayectorias.

 

Mes informació aquí

  • Batabat SCCL
    +34 932 703 590
    Pau Claris 96, 3er 1a
    08010 Barcelona